høsten 2020

Våre Samarbeidspartnere:

Forhåndssalg av billetter klikk her: https://nordicblacktheatre.ticketco.events/

Medlemskap: Gir medlemspris på våre konserter og noen andre jazzklubber, redusert pris på konserter arrangert av Nasjonal Jazzscene og adgang til nettversjonen av Jazznytt og deres arkiv
Overfør 500 kroner til bankkonto 1503 30 02472. Merk overføringen Medlemskap, oppgi navn, epostadresse og om nett-tilgang til Jazznytt ønskes
Informasjon om nedstenging av Kampenjazz pga. innskjerpinger fra Byrådet i Oslo.

Kjære publikummere, musikere og andre venner av jazzen!
Byrådet i Oslo har i dag besluttet å innføre en sosial nedstenging av Oslo som gjelder fra mandag 9. november og som skal vare i tre uker. Det betyr at Kampenjazz holder dørene stengt fra mandag 9.november. Vi avlyser resten av konsertene dette året og forsøker flytte disse konsertene til 2021. Pressemeldingen fra Oslo kommune finner du her.

Vår oppfordring er å følge alle de øvrige rådene og ta vare på hverandre, vi skal komme oss gjennom dette!

Varme hilsener og en god og smittefri jul fra alle oss på Kampenjazz, vi gleder oss til å se deg her igjen i en forhåpningsfull koronafri 10. januar 2021!

Smittevernregler

Vi følger offentlige helsemyndigheters råd og nå er det kommet ytterligere innskjerpinger som vi innlemmer i vårt smittevern. Så for å sikre en trygg opplevelse for både gjester og ansatte, gjelder følgende: