Kampenjazz program våren 2023

Nedenfor finner du  programmet, link til billettsalg og en presentasjon av hver konsert
skrevet av vår huspoet Johan Hauknes, bilder fra konsertene som har vært finnes på vår fotoside.

Den nye normalen – en sang om det gode livet

Endelig har vi rett bak oss en «nesten» normal Kampenjazz-høst. Nå er det tid for en ny vår i Caféteatret. Når vi nå ønsker deg velkommen til en post-pandemisk jazzvår, er det til hva vi virkelig tror vil bli en deilig Kampenvår. Vi ser fram til en vårsesong med spennende og personlige musikalske møter mellom musikere og et publikum som setter pris på improvisert musikk av høy internasjonal kvalitet. Kammermusikalske møter som skjer i kammer skapt av Oslos fantastiske jazzkjerke.

Kampenjazz vil som alltid gi deg musikk som fyller deg med saft, kraft og overskudd – og spesielt etter den utmattende sosiale nedstengningen. På Kampenjazz kommer som alltid det nye året med det fremste av den nye, norske jazzen – med de mest kreative og nyskapende musikere du kan se på noen scene. Kampenjazz slutter aldri!

Hør det nye – hør det vakre – hør det først på Kampenjazz!

Alle konserter foregår søndager i jazzkjerka, Caféteateret, Hollendergata 8, med konsertstart kl. 20.00 om ikke annet er oppgitt.
Kom til jazzkjerka og se lyset!

Huspoetens tips: Sjekk artistenes musikk på deres hjemmesider, på brukerbaserte steder som Bandcamp og Soundcloud eller ved streaming på YouTube, Apple Music, Spotify eller Tidal.
Men husk allikevel: Ingen av disse kan noensinne erstatte levende Kampenjazz-musikk. De vil alltid kun være en blek skygge av det du kan høre i jazzkjerka!

Hold deg orientert om hva som skjer:

https://www.facebook.com/Kampenjazz, www.kampenjazz.no https://www.instagram.com/kampenjazz/

NB NB NB 
Kampenjazz ønsker å gjøre våre konserter tilgjengelige for musikkinteressert ungdom. Alle under 18 år slipper heretter gratis inn på alle Kampenjazz sine konserter!

Søndag 11. juni 2023 – kjøp billetter her
Oslo kulturskoles sommerkonsert
oslo_kulturskole

Det er etablert som en tradisjon ved Kampenjazz at vi avslutter vårsesongen med å høre de unge musikantene fra Oslo kulturskole. De gleder seg til nok en gang å videreføre tradisjonen. Oslo kulturskole presenterer for oss et pent knippe av sine unge og lovende musikanter.

Framtidas stjerner høres alltid først på Kampenjazz!

Og vi gleder oss som alltid til å høre dem igjen.

Etter å ha opplevd de unge, nye stjernene, ønsker vi hverandre igjen god sommer – og ses igjen til en ny, spennende høstsesong – på Kampenjazz.
IMG_7846

 

høstens program

programmet_høst_23