Våren 2022

Vi trodde vi hadde tatt farvel med annum contagiosum, det smittefulle året, men vi tok så skammelig feil. Når vi nå ønsker deg igjen velkommen til en Kampenjazz-vår i Oslos fantastiske jazzkjerke, er det derfor med et sterkt ønske om at det endelig vil begynne å likne på en normal Kampensesong. En sesong med spennende og personlige musikalske møter mellom musikere og et publikum som setter pris på improvisert musikk av høy internasjonal kvalitet.

Kampenjazz vil som alltid gi deg musikk som fyller deg med saft, kraft og overskudd – og spesielt etter den utmattende sosiale nedstengningen. På Kampenjazz kommer som alltid det nye året med det fremste av den nye, norske jazzen – med de mest kreative og nyskapende musikere du kan se på noen scene. Kampenjazz slutter aldri!

Hør det nye – hør det vakre – hør det først på Kampenjazz!

Kom til kjerka og se lyset!  Musikkens lys! Vi lover at her blir det ikke noe gammal jazz! Her blir det friskt, nytt og moderne – fra første til siste søndag!

Alle konserter foregår søndager i jazzkjerka Caféteateret, Hollendergata 8, med konsertstart kl. 20.00 om ikke annet er oppgitt.

 

Søndag 12. juni kl. 20:00 – Oslo kulturskoles sommerkonsert

https://nordicblacktheatre.ticketco.events/no/nb/e/kampenjazz_sommerkonsert_oslo_kulturskole

Det er etablert som en tradisjon ved Kampenjazz at vi avslutter vårsesongen med å høre de unge musikantene fra Oslo kulturskole. De gleder seg til nok en gang å videreføre tradisjonen. Oslo kulturskole presenterer for oss et pent knippe av sine unge og lovende musikanter.

Framtidas stjerner høres alltid først på Kampenjazz! Og vi gleder oss til å høre dem igjen.

Etter å ha opplevd de unge, nye stjernene, ønsker vi hverandre igjen god sommer – og ses igjen til en ny, spennende høstsesong – på Kampenjazz