Våren 2021

Som vanlig har vi et program med det fremste av den nye norske jazzen og de mest kreative og nyskapende musikere du kan se på noen scene.  Så snart det er mulig vil vi samle publikum i Cafeteatrets fantastiske sal. Vi ser frem til det.

Nordic Black Theatre har benyttet nedstengingen den siste tiden til å gjøre Cafeteatret godt egnet til strømming av konserter i perioder der man ikke kan samle folk. Foreløpig må vi benytte oss av denne muligheten.

Du kan se og høre våre konserter ved å løse billett her:

                                                          https://nordicblacktheatre.ticketco.events/  

Du får så tilsendt en E-post som gir god forklaring på hvordan du får tilgang til nettkonserten
Siden det er vanskelig med flere betalingskategorier for strømmekonserter må alle betale 100 kroner per konsert.

 

Da er vi ferdige med vårens konsertprogram, vi takker vårt publikum for at dere tålmodig har fulgt oss på strømmekonsertene våre. Nå ønsker vi oss normale tilstander frem mot vårt høstprogram. Hvis dette går bra håper vi og gleder oss til å tilby felles live konsertopplevelser på Cafetearet. Frem til da ønsker vi alle våre samarbeidspartnere, musikere, og vårt publikum en god og smittefri sommer!

IMG_0627